Geef aan een fonds of thema naar keuze!

Kies uw fonds of project en geef!

Overweegt u een gift aan cultuur, natuur of wetenschap? Op deze pagina kunt u kiezen uit een selectie van fondsen en projecten die in beheer zijn bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Kijk rustig rond en laat u inspireren. Via dit platform kunt u direct geld geven of zelf een actie starten voor een fonds.

Wilt u liever zelf een Cultuurfonds op Naam bij het Cultuurfonds oprichten? Dat kan natuurlijk ook.
Kijk daarvoor op http://www.dekunstvanhetgeven.nl/ 

Alvast heel veel dank voor uw gift!

 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Hattem is een prachtige stad. En dat moet zo blijven. Volgens het weekblad Elsevier behoort Hattem zelfs tot de topplaatsen in Nederland. Met een overheid die zich op zijn kerntaken richt en de opkomst van de participatie-maatschappij is het aan de inwoners om een bijdrage te leveren aan de (culturele) toekomst vanHattem. Daarom is Cultuurfonds Hattem opgericht, met als doel het werven van geld voor culturele en natuurprojecten die de samenleving verbinden en de aantrekkelijkheid van Hattem vergroten. De oprichting van Cultuurfonds Hattem is enthousiast ontvangen door het college van B&W: "Een geweldige aanwinst voor stad Hattem." Wij hopen van harte dat u ons initiatief wilt steunen en zo een belangrijke bijdrage levert aan de (culturele) ontwikkeling van Hattem!  Elk bedrag is welkom. Klik daarom doneer nu en steun de cultuur in Hattem met een eenmalige gift. Wilt u verzekerd zijn van volledige fiscale aftrek van uw giften? Periodieke schenkingen zijn mogelijk vanaf € 100,-. Voor optimaal schenkgemak gaat u naar www.cultuurfonds.nl/hattem en vult u de schenkingsovereenkomst in.  Wilt u geld inzamelen voor Cultuurfonds Hattem?Dan kunt u zich bij ons aanmelden en wij zorgen dat we uw actie aanmaken. Wij hopen dat u uw enthousiasme voor dit initiatief wilt delen met uw familie, vrienden, collega's en buren!--------------------------------------------------------------------- Met een hartelijke groet, namens het initiatiefcomité, Hans Veltkamp, Mijndert Ververs, Mariëlle Karssing, Rolf Olland en Dries Jonker Cultuurfonds Hattem, Kerkhofstraat 2, 8051 GG Hattem (06-51392528)
Bekijk alle
Start je eigen tientjesactie voor Fonds voor Oost in jouw straat of geef eenvoudig zelf een tientje. Alle kleine beetjes helpen. Hiermee kunnen we prachtige initiatieven tot leven laten komen. Mensen maken oost. Jij ook? Vele bewoners en lokale ondernemeners gingen je al voor: bekijk hier de Oostmakers Eregalerij.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met uw team, uw collega’s, uw klas, uw kookclub of bijvoorbeeld uw popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 750

St. Nationaal Comité 4 en 5 mei

04-08-2020 | 14:45 Aan: Afscheid Wim van de Donk